Чи можу я працювати із власними завданнями після демодоступу?
Після закінчення демодоступу Ви можете використовувати власні завдання через меню «Перевірочні роботи».
Після закінчення демодоступу Ви можете використовувати власні завдання через меню «Перевірочні роботи».